Naturlig Form Starup-Tofterup


TRÆNING OG FITNESS

STARUP - TOFTERUP


FÅ HJÆLP TIL AT BLIVE MELDT IND I VORES TRÆFFETIDER. KLIK PÅ KALENDER, OG SE HVORNÅR

UDLEVERING AF MEDLEMSKORT

*Udlevering af medlemskort kan kun ske på vores træffetider.SENIOR / FORMIDDAGSHOLD

Kl. 05.00 - 14.00 (Kun hverdage)

12 Måneder - Abonnement

750 KR

KØB MEDLEMSSKAB


PASSIV MEDLEMSSKAB

Følger et kalender år

12 måneder - Abonnement

200 KR

KØB MEDLEMSSKABNyheder

Ønsker du og se de seneste nyheder fra bestyrelsen

Klik her
NATURLIG FORM STARUP - TOFTERUP

Naturlig Form er et foreningsbaseret motionscenter. Motionscenteret drives af frivillige, og der er plads til alle. Vi har det nyeste udstyr, dygtige instruktører, et godt fællesskab og nogle hyggelige træningsfaciliteter.

Her kan du dyrke motion uanset om du er ung eller ældre. Vi har skabt et inkluderende træningsmiljø, hvor alle kan træne sammen uanset vilkår. Naturlig Form er et motionscenter med plads til alle - lige fra motionisterne, der kommer engang imellem til fitnessfolket, der træner mere seriøst.
Nye maskiner og veluddannede instruktører

Naturlig Form tilbyder træning i de nyeste maskiner på markedet, så du er sikret den bedste kvalitet af træningsudstyr. Vi har uddannet de bedste instruktører, der vil gøre alt for at skabe trygge og gode rammer til hvert enkelt medlem, så alle kan føle sig godt tilpas og nyde sin træning. Dette for at DU får den bedst mulige træning.


Mange gode grunde til træning

Vidste du at træning ikke bare styrker kroppen, men også dit humør og dit helbred? Det styrker også muskler og knogler og giver dig en bedre nattesøvn oveni. Det reducerer stress og gør dig simpelthen bare glad og godt tilpas. Samtidig bidrager det til byens sociale liv. Vi garanterer dig glade og udadvendte instruktører og hvis du synes det lyder for godt til at være sandt - så kom bare og prøv! 


Vi samarbejder med Antidoping Danmark

Vi går op i vores medlemmers sundhed og vi synes, vi skal passe på hinanden. Vi tolererer derfor ikke doping og andre ulovlige stoffer i motionscentret og har indgået et samarbejde med Antidoping Danmark af netop den grund.


Få en snak med en af vores instruktør

Mød os til på en af træffetiderne. Se hvornår det passer dig bedst, ved at klikke i menu punktet 'Kalender'.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk